Animalsunited header

OERRR


OERRR

Zodra we naar buiten stappen, dan stappen we in OERRR. Of we nou op straat zijn, in het bos of in de tuin er is zo veel te ontdekken. Vooral voor de kleintjes is er buiten altijd een verrassing te vinden. OERRR is gezond, het is gratis en het is altijd open.

Wat is OERRR

OERRR is een initiatief van Natuurmonumenten om de jeugd naar buiten te krijgen. Buiten is het leuk! Daarom is OERRR opgericht. Het ontdekken van de planten en dierenwereld is voor ieder kind leuk.
Is uw kind jonger dan 12 jaar? Meld uw kind dan gratis aan en ontvangen 4x per jaar gratis natuurkaarten met leuke, spannende doe- en ontdekopdrachten. De kaarten gaan over de seizoenen, herfst, winter, lente en zomer en de opdrachten zijn daarop aangepast.
De digitale wereld wordt steeds populairder, via Stichting OERRR wil Natuurmonumenten meer aandacht voor de natuur, terecht want de natuur is schitterend.
Via de site van OERRR worden allerlei activiteiten besproken om buiten te doen, zoals de Wilde Buiten Dagen.

Voor wie?

OERRR kent twee echte doelgroepen kinderen van 0 tot 6 jaar en kinderen van 6 tot 12 jaar.

  1. Kinderen 0-6 jaar: Ouders van kinderen van 0 tot 6 jaar ontvangen jaarlijks een waaier met leuke tips om samen met de kleintjes de natuur te ontdekken.
  2. Kinderen 6-12 jaar: Kinderen vanaf 6 jaar ontvangen 4 keer per jaar een set kaarten. Bij de eerste set kaarten wordt er tevens een makkelijke ophangring meegestuurd. Zo blijven alle kaarten netjes en bij elkaar.

De opdrachten van OERRR zijn gericht op het buiten spelen, fantasie prikkelen, angst overwinnen, zelfvertrouwen krijgen en natuurlijk het contact met planten en dieren.
Interesse in OERRR en de activiteiten?
Meld uw kind dan snel aan via, ben je nog geen 18 jaar, vraag dan even je ouders om toestemming:

OERRR

Laat een bericht achter